Open Dagen Mts. Habraken

Afgelopen Pasen hadden Frank en Yvonne Habraken het idee om twee open dagen te houden op hun bedrijf. De strenge hygiënemaatregelen die de overheid pluimveebedrijven had opgelegd i.v.m. de vogelgriepperikelen maakte het echter onmogelijk om deze door te laten gaan. Nu het gevaar op besmetting is geweken en de maatregelen zijn opgeheven, mogen zijn hun bedrijf weer open stellen voor bezoekers.

Daarom houden Frank en Yvonne op 22 en 23 juli 2017 op hun vleeskuikenbedrijf 2 open dagen. Deze dagen willen zij, samen met enkele bedrijven uit de sector, de vleeskuikenhouderij laten zien aan geïnteresseerden. Dus: als je meer te weten wil komen van de vleeskuikensector en wil zien hoe kuikens geboren worden, ben je van harte welkom!!!

Toegang is gratis!!!

Wanneer? 22 en 23 juli 2017

Tijd? Van 10.00u tot 17.00u

Waar? Bisschop Rythoviusdreef 1, 5561 TD Riethoven

Eventuele opbrengsten van deze open dagen komen te goeden aan BIG Challenge, farmers against cancer. BIG Challenge is een organisatie uit de agrarische sector die deelneemt aan Alpe d’HuZes en zo de strijd aangaat tegen Kanker.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies