Koop je kerstboom bij de lokale boer!

Het kerstseizoen is van start gegaan: we zetten weer een mooie kerstboom in huis of in de tuin. Je hoeft niet ver te rijden om een mooie boom te vinden, kijk lokaal goed om je heen, want er worden prachtige bomen aangeboden! En wat is er fijner dan een boom uit de buurt?

Hier zijn een aantal ondernemers waar je terecht kunt de komende weken:

Doe-boerderij An ’t Hoag

Ook dit jaar kun je voor kerstbomen terecht bij doe-boerderij An ’t Hoag. Als je er dan toch bent, neem dan een kijkje in de winkel en op het erf: wat een leuke plek voor jong en oud!

Landwinkel De Plantage in Kruiningen

De producten zijn vers, van het seizoen en zoveel mogelijk uit de buurt…. En ze verkopen ook kerstbomen! Met al deze heerlijke groente, fruit, brood, zuivel, kaas, streekproducten en cadeaupakketten willen ze je laten proeven én laten genieten van het Zeeuwse landleven.

De Letter asperges & co in Koewacht

Kerstbomen koop je bij deze gezellig boerderijwinkel. Ook een mooi streekgebonden kerst of geschenkpakket begint bij De Letter asperges & co. Zij kunnen naar eigen wens en eigen budget een mooi pakket samen stellen, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

De Regte Heijden in Riel

Wat een bijzonder concept: bij De Regte Heijden in Riel kun je een kerstboom adopteren. Hoe werkt dat? Voor een duurzame kerst adopteer je een kerstboom: na de kerst, kun je de boom terugplanten en haal je jouw prachtige boom volgend jaar gewoon weer op voor de feestdagen!

Winery & Herbs in Schijndel

Kampeer- en wijnboerderij Winery & Herbs nodigt je uit om te bezoeken. Ze laten zien hoe planten groeien, bloeien, geuren en smaken. Het bedrijf produceert en verwerkt producten zelf en in workshops en rondleidingen kun je daar met groepen van genieten. Dit jaar verkopen ze opnieuw kerstbomen!

Meer boerderijwinkels ontdekken?

Er zijn natuurlijk tal van mooie lokale producten die boerderijwinkels bij je in de buurt aanbieden, waarmee je je kersttafel kunt verrijken! Bekijk voor boerderijwinkels ons in de buurtkaartje!