FoodLabPeel: Heyde Hoeve & Koen Vanmechelen

In het najaar van 2015 startte FoodLabPeel, een traject van ontmoetingen en samenwerking tussen intensieve veehouders uit de Peelregio in Brabant en creatieve ondernemers.

Heyde Hoeve

Dit is een samenwerking tussen vier varkenshouders (John en Maarten Rooijakkers, Tiny Schepers en Bert Rijnen). Het concept van Heyde Hoeve onderscheidt zich op smaak, kwaliteit (houdbaarheid), transparantie en duurzaamheid. Dit levert een meerwaarde op waarmee Heyde Hoeve kan investeren in de duurzaamheid van hun varkenshouderij.

Voor het project FoodLabPeel is de Heyde Hoeve gekoppeld aan de Belgische conceptueel artiest Koen Vanmechelen. Bekijk zijn werk hier. Het vraagstuk waarmee zij aan de slag gaan is ‘Hoe laten we de consument op een creatieve manier zien wat we doen? En hoe verweven we transparantie/openheid in ons concept tot op de winkelvloer?’

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies