Foodfestijn ” ‘n Bietje Koekoek” op 25 & 26 maart in Zevenbergen

Ben jij ook zo’n fan van foodfestivals? Je wist het misschien nog niet, maar 2017 is officieel het ‘Jaar van de Biet’. Dus wordt er een foodfestijn rondom dit thema georganiseerd!

De suikerfabriek in Zevenbergen is op 25 en 26 maart hét stralende middelpunt van het foodfestijn ’n Bietje Koekoek’. Het moet de gelegenheid worden om in het vroege voorjaar samen de bijzondere locatie te ontdekken en te genieten van heel veel lekkers. Op beide dagen ben je welkom van 10:30 tot 19:00 uur.

Met wel 10 foodtrucks, meer dan 25 deelnemers aan de streekproductenmarkt, diverse workshops, een pop-up pannekoekenrestaurant, een fietstocht (audiotour) langs alle bezienswaardigheden rondom de suikerindustrie in Zevenbergen en nog veel meer.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies