Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theatervoorstelling Boerderij in de Buurt op Kamperland

23 maart 2018 @ 20:00 - 22:00

Wanneer? Vrijdag 23 maart 2018 om 20.00 uur

Locatie? Museumboerderij Erf 29, Heultjesweg 31 op Kampereiland

De theatervoorstelling BOERDERIJ IN DE BUURT ‘gaat in gesprek’ met het publiek, over nieuwe kansen op het platteland. De aanwezigheid van historische boerderijen is voorwaarde om prettig te wonen, te werken en te recreëren op het platteland. Behoud van de boerderijen en het creëren van nieuwe functies zijn belangrijk.

Het gebouwde agrarisch erfgoed is als vanzelfsprekend verbonden met het omliggende land. Daaraan ontleent het zijn betekenis. Ook de sociale structuur waarvan de bewoners van de boerderijen deel uitmaken speelt een grote rol.

De van oorsprong agrarisch cultuur ontmoet “stadse” invloeden. In de huidige maatschappij komt er steeds meer nadruk te liggen op de eigen rol van de eigenaar, de buren en andere partijen. Dat leidt tot nieuwe keuzes en oplossingen.

Regie

Gerja Meima

Tekst

Yvon Haan

Gegevens

Datum:
23 maart 2018
Tijd:
20:00 - 22:00

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies