Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

het eFFect Festival 2018 op 9 en 10 juni in Vlijmen

9 juni 2018 - 10 juni 2018

Een bruisend festival met hoogstaande live muziek, ambachtendorp, streek-, kunst- en voorlichtingsmarkt, dans, straattheater, vuur, goed eten  drinken, talloze workshops, vliegerfeest en camping. Te verwachten bezoekers ruim 6000 op het terrein van Zorgboerderij ‘De Locatie’, De Gemeint 3, Vlijmen.

In het ambachtendorp zullen mensen met allerlei ambachten uit de streek druk aan het werk zijn. Er ontstaat een levendig dorp met bedrijvigheid in ijzersmeden, edelsmeden, vilten, zeefdrukken, mozaïeken, beeldhouwen, schilderen, glasbewerken, boekbinden, houtbewerken, meubels maken etc.

Het publiek kan op gezette tijden workshops volgen of vrij deelnemen aan deze ambachten, en de zelfgemaakte producten mee naar huis nemen.

Heb je interesse om je ambacht/kunst middels demonstraties te tonen aan een groot publiek of wil je een workshop geven? Brabantse kunstenaar: je bent van harte welkom om deel te nemen! Meer informatie: www.effectfestival.nl.

 

Gegevens

Begin:
9 juni 2018
Einde:
10 juni 2018

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies