Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dineren in de groentetuin bij boer Henk

augustus 13 @ 17:30 - augustus 17 @ 22:30

€79

In augustus kan je voor het vierde jaar op rij (h)eerlijk komen dineren op een unieke locatie in de Peel. De groentetuin van Bijzonder Brabants wordt van 13 t/m 17 augustus omgetoverd tot openlucht pop-up restaurant.

Terwijl boer Henk de gasten meeneemt op ontdekkingstocht langs verschillende (vergeten) groenten en de ondergrondse waterval op de Peelrandbreuk, bereidt chefkok Jan van Hout van Restaurant Ons Jongens een culinair 5-gangen diner waarin hij vlees, vis en verschillende bijzondere (vergeten) groenten uit de groentetuin verwerkt. Je wordt om 17:30 ontvangen in het sfeervol ingerichte openlucht restaurant bij de bijzondere groentetuin in Deurne. Het betreft een avondvullend programma tot ca. 22:30 uur. Bij regen is het mogelijk om in de schuur van de authentieke boerderij te dineren, natuurlijk volgens de corona richtlijnen.

Gegevens

Begin:
augustus 13 @ 17:30
Einde:
augustus 17 @ 22:30
Kosten:
€79
Website:
https://www.bijzonderbrabants.nl/product/2020-08-13

Locatie

Bijzonder Brabants
Breemortelweg 21
Deurne, noord brabant 5753 RH Nederland
+ Google Maps

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies