Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

7 april: Aa-land lentedag

april 7 @ 11:00 - 17:00

Op zondag 7 april van 11.00 tot 17.00 uur organiseren de Aa-landers hun 2 jaarlijkse Aa-land lentedag. Iedereen is welkom bij Landwinkel Valenkamp, Kruisstraat 58 in de Kruisstraatbij Rosmalen. De toegang is gratis!

Langs de rivier de Aa tussen Veghel en Den Bosch is er veel te beleven. Er zijn veel streekproducten, zoals vlees, lokaal bier, wijn en boerderij-ijs. Er zijn granen, muesli’s en kruidenplantjes. In de grote puntvormige Aa-land promotie tent word je verwend met hapjes, die ter plaatse bereid zijn.

Dankzij de grote diversiteit aan deelnemende bedrijven valt er, op het terrein, veel te beleven. Volwassenen kunnen zichzelf trakteren op een lekker drankje op het terras, of je trakteert de kinderen en jezelf op een tocht door het blotenvoetenpad.  Door diverse optredens is er de hele dag “levende” muziek te beluisteren.

Er is ook een prijsvraag, waar iedereen aan kan deelnemen, de antwoorden zijn te vinden bij de kraampjes. De winnaar krijgt een mooie prijs overhandigd. Voor meer informatie over de Aa-land ondernemers kijk je op: www.aa-land.nl.

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
11:00 - 17:00

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies