Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

14 december: Boeren Kerstroute in Oss

14 december 2019

ZLTO Oss is voor de derde keer dé Boeren Kerstroute aan het organiseren. Zaterdag 14 december van 13.00 tot 17.30 uur is het de bedoeling om op en rond Vorstengrafdonk in Oss een route uit te zetten.

De route gaat van boerderij naar boerderij, lopend of fietsend over het platteland. Bezoekers maken kennis met trotse agrarische ondernemers en hun bedrijf. En dit jaar hopen we een bedrijf op het industrie terrein Vorstengrafdonk erbij te betrekken.

Na de drukbezochte geslaagde vorige editie in 2015 en 2017, wil de vereniging er een tweejaarlijks terugkerend evenement van maken. Om het echte moderne boerenleven en de oorsprong van voedsel te laten ontdekken

Boeren Kerstroute

De Boeren Kerstroute is in de Heikampstraat en Vorstengraflaan, te Oss. Twee families met een varkensbedrijf en pluimveebedrijf zetten hun staldeuren open voor bezoekers. Op de deelnemende locaties is er live kerstmuziek, ten gehore gebracht door diverse koren uit de regio.

 

Op de Boeren Kerstroute

De bezoeker maakt kennis met lokale voedselproducenten en hun producten. Wil u uw producten onder de aandacht brengen bij de bezoekers? Dat kan! Stuur een mail naar onderstaand adres.

Daarnaast ontbreken koek & zopie, kaarslicht en de Kerstman natuurlijk niet op de route! Ook voor kinderen valt er van alles te beleven; dieren van dichtbij, knutselen, spelen op het erf en het buitenleven ervaren. Veel van de activiteiten vinden binnen plaats, maar warme kleding is in deze tijd van het jaar op de boerderij aan te raden.

Gegevens

Datum:
14 december 2019

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies