De leukste boswachters van Brabant

Hoe ziet een dag uit het leven van een boswachter eruit? Ze zijn de hele dag buiten, zetten zich in voor het groen in de provincie en kennen het natuurgebied – waar jij zo graag wandelt – op hun duimpje. Tegenwoordig weten die boswachters ook de weg in het social media-landschap. Door te bloggen, vloggen en foto’s te schieten voor Instagram, Twitter en Facebook nemen ze ons mee op pad. Mestmag.nl zetten de leukste boswachters op een rijtje! 

1. Boswachter Frans Kapteijns

Frans is ambassadeur van Van Gogh National Park en Brabant Vertelt, vrijwillig boswachter bij Natuurmonumenten en natuurgids. Frans is te volgen via Twitter, zijn website en via stuifmailvan Omroep Brabant Radio.

2. Boswachter Anneke Oomes

Anneke is boswachter in West-Brabant. Om specifiek te zijn in de gebieden: De Baronie van Breda, De Brabantse Wal, Het Merkske en Langstraat. Anneke zet Twitter actief in om verhalen en updates vanuit deze gebieden te delen.

3. Boswachter Erik Schram

Erik is boswachter van het gebied Heeze-Leende en de Kempen in het zuiden van Brabant. De Kempen is een gebied met een rijke geschiedenis, waar veel bijzondere verhalen over te vertellen zijn. Neem alvast een digitaal kijkje in deze mooie gebieden door Erik te volgen op Instagram.

Bekijk het volledige lijstje met boswachters op mestmag.nl.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies