De Fruitigste organiseert Zachtfruitdagen op 13 & 14 juli

Kom op 13 en 14 juli lekker bij de teler kijken en geniet van het fruit van het seizoen! Heel Nederland, van jong tot oud, is uitgenodigd. Ongeveer 20 telers openen hun deuren voor bezoekers, en laten met trots zien hoe zij hun blauwe bessen, frambozen, bramen en/of kersen telen.

Er zijn allerlei verschillende activiteiten te doen, zoals kennismaken met een imker, een speurtocht langs de gewassen, het zomerfruit proeven of een uitleg door de teler.  Natuurlijk zijn er ook gezellige winkeltjes met streekproducten, en koffiehoekjes of een terras. De Zachtfruitdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Fruittelers Organisatie en Simply the Bes.

De organisatie heeft een overzichtelijke kaartje samengesteld: hier zie je op welke locaties je terecht kunt, klik op de pinpoints om meer details over openingstijden en adres te zien.

Groene pinpoint:  deelnemers die zaterdag 13 en zondag 14 juli zijn geopend
Rode pinpoint :  de deelnemers die alleen zaterdag 13 juli zijn geopend
Gele pinpoint : de deelnemers die alleen zondag 14 juli zijn geopend

Bron: zachtfruitdagen.nl.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies