Boerderij den Elshorst komt in aanmerking voor de Brabantse Kempentrofee 2017

De Brabantse Kempentrofee is een aanmoedigingsprijs in de Kempen die dit jaar voor de elfde keer wordt uitgereikt. De uitreiking vindt plaats op 11 december in de Sint Petrus Basiliek in Oirschot in samenwerking met Centrummanagement Oirschot en gemeente Oirschot. 

De Brabantse Kempentrofee is bedoeld voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de regio de Kempen te stimuleren.

Boerderij den Elshorst is genomineerd
Met hun weidevarkens zet Den Elshorst zich in voor een manier van varkenshouden die zo dicht mogelijk de natuurlijke levenswijze benadert. Hun weidevarkens worden ook ingezet voor effectief natuurbeheer. Hun verkregen ‘Green Deal’ geeft ze de gelegenheid om aan te tonen dat hun bedrijfsvoering betekenisvol bijdraagt aan het dierenwelzijn, agrarisch natuur- en landschaps- beheer en bescherming en verbetering van natuur en milieu.

Stem nu op Boerderij den Elshorst!

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies