15 augustus: Midzomeravondwandeling door ZLTO Oirschot de Beerzen

ZLTO Oirschot de Beerzen organiseert dit jaar al voor de 13e keer een mooie zomeravondwandeling. Deze bijzondere wandeling gaat door bos en weide, landbouw en natuur. De route heeft dit jaar ongeveer een lengte van ongeveer 7 kilometer. We wandelen over niet gebruikelijke en daardoor verrassende paden door agrarisch én natuur gebied. Vaak paden die eenmalig open zijn gesteld t.b.v. deze wandeling. Dit jaar gaan we richting de Broekdijk in Oostelbeers.

Ook zijn enkele agrarische bedrijven opengesteld voor een bezoek gedurende de wandeling. Begin en eindpunt is bij familie van Deenen aan de Broekdijk 11 in Oostelbeers. U mag vertrekken tussen 18.30 en 20.30 uur. De route wordt zelfstandig gelopen. De route wordt bewijzerd met reflecterende pijlen. De deelnemers moeten zelf een zaklamp meenemen en eventueel laarzen. Voor eigen veiligheid is het verstandig een reflecterend hesje aan te doen. Deelname is gratis, vooraf aanmelden niet nodig.

Helaas is deze wandeling niet rolstoeltoegankelijk.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen op boerderijen bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.


Contact

Wil je contact opnemen met de initiatiefnemers van Dichterbij de Boerderij? Dat kan! Mail naar: redactie@dichterbijdeboerderij.nl

Privacyverklaring / Disclaimer / Cookies